Nakış Dergileri

10 Temmuz 2011 Pazar

En güzel balkonlar!

     Şimdi adını çıkaramadığım bir dergi Türkiye'de "en güzel teras/balkon" yarışması düzenliyordu birkaç sene önce. O yarışma hâlâ da düzenleniyormuş, geçenlerde Evim Dergisinde reklamını gördüm. Bizim balkon ve terasları bilmiyorum, kazananların fotolarını hiç görme firsatım olmadı. Ama son birkaç yıldır internette gezinirken topladığım birkaç fotoğrafı daha sık göreyim diye buraya koymaya karar verdim - bunlar, bence, en güzel balkon olmayı hakkediyorlar. 
     Bunlara bakıp bakıp ben de özendim bu senenin başında, ama şimdi söyleyebilirim ki, bu sene hedefimi tutturamadım. Biraz çiçeğim, bitkim var. Tohumlarla da çalışmaya korkmam artık, göründüğü kadar zor değilmiş. Deneyim kazanmış, daha önce hiç beceremediğim bazı bitkileri tohumdan yetiştirmeyi başarmışım. Bazı yeşilliklerim de hiç olmadığı kadar bakımlı ve gür duruyorlar, amma ... Takvime bakarak söyleyebilirim ki bu sene daha fazlasını yapamadım. Neyse ki seneye tekrar deneme şansım olacak. Şimdilik ise Avrupa'nın balkonları... 

























Çok da merak ediyorum, bunların benzerini Ankara'nın ikliminde yapmak mümkün mü?..

5 yorum:

  1. Wauw...what a beautifull balcony's...

    YanıtlaSil
  2. Thank you, Marian!
    Unfortunately all these great balconies are not here, in Turkey. I collected all these photos from Internet during last two or three years.
    I often stare at them with my mouth opened ;). I tried to create something like them this year but was unsuccessful. I'm going to try again next year ;)

    YanıtlaSil
  3. Hello from Florida (I'm surfing quilter blogs). What amazing photos you found! Some people are so creative. Thank you for sharing these beautiful shots.

    YanıtlaSil
  4. So nice photos! love flower balconies! it's very cosy!

    YanıtlaSil
  5. ayyyyyyy içim açıldı vallahi,bayılıyorum çiçeklerle bezenmiş balkon ve bahçelere..
    sevgiler

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...