Nakış Dergileri

15 Mayıs 2011 Pazar

My puzzles/Yapbozlarım

      Stresli zamanlarımda beni kurtarıp sakinleştiren, sakin huzurlu zamanlarımda yapmaya çalıştığımda ise sinirlerimi inanılmaz geren bir uğraştır bu. Son bir-iki yıldır çok az stresli geçiyor olacak ki sadece 1,5 yapbozu bitirebilmişim. Bitmiş olanını geçen hafta sonu Bauhaus'taki çerçeveciye götürdük ve bu salı günü nihayet alıp asıl sahibine teslim ettik. Yapmayı severim ama bir tanesini bile evimizde bulamazsınız - hep hediye olarak dağıtıyorum. Hazırını görünce yapbozun kendisinden daha çok çerçevesine bayıldım... Bu kadar mı isabetli olur seçimim?! :") Şimdi de Neon serisine devam edeyim mi, etmeyeyim mi diye düşünüyorum... Yapbozdaki sarı ışıklar karanlıkta çok güzel parıldıyorlar, aynı duvarda bu serinin birkaçı daha olursa belki çok daha güzel olur ... Gerçi hediyenin sahibesine de sormam lâzım, bu köprü ve binalardan birkaç tane daha ister mi diye?




   Geçenlerde ilk defa da kendim için bir yapboz aldım, tam sevdiğim gibi - bol yeşillikli çiçekli bir tablo. Gerçi bittiğinde onu nereye asacağımı henüz bilmiyorum. Çerçevesini ve alt kısmını iki günde bitirdim, ortalarda ise çok fena takıldım. Bütün parçalar birbirinin aynısı gibi, bir türlü ilerleyemiyor... İnşallah, bir gün biter...


4 yorum:

  1. I love your puzzles!...Have a great weekend!

    YanıtlaSil
  2. Yukarıda ki çiçekli puzzle'n binliğini yaptık. Ama sadece üst kısmı aynı. Altta bunun bin katı kadar çiçek vardı.Bir sene de ancak bitti. Size kolay gelsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla, bu fotoğraflar çekildikten sonra yerine 2-3 parçasını anca yerleştirebildim. Sonra da sabrım tükendi... Daha sonra da bu yapbozu iki karton arasına koyup kaldırdım, hâlâ dolapta gününü bekliyor... İnşallah bu sene bitiririm. Sizin sabrınıza hayran kaldım!
      Benim sabrım son zamanlarda sadece nakışa yetiyor... ;)

      Sil
  3. Merhaba;

    Puzzle görünce yorum yazmadan gitmek olmaz ..:-) tamamladığınız zaman karşısına geçip izlemenin keyfine doyum olmaz , bütün yorgunluğunuzu unutursunuz Puzzle merakı apayrı bir hobi, umarım bitmiştir.. Puzzle ilgili detaylı bilgiler vermeye çalıştığım Benim sayfamada beklerim www.puzzleteacher.com ....Kolay gelsin

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...